Vacatures en carrièremogelijkheden bij SEW-EURODRIVE B.V.

 • SEW-vacatures, maak je volgende stap met ons, solliciteer en vind je baan in de techniek

Ontdek de mogelijkheden en start je carrière

Inside sales engineer elektrotechniek, inside sales engineer werktuigbouwkunde, project engineer

Ontdek de mogelijkheden en start je carrière als inside sales engineer elektrotechniek, inside sales engineer werktuigbouwkunde, project engineer, productiemedewerker, servicemonteur, sales engineer, commercieel medewerker of als een van de vele andere functies in de wereld van de techniek. Bekijk hieronder onze vacatures en carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden voor starters en professionals en lees meer over SEW als werkgever en jouw rol in de aandrijf- en besturingstechniek voor de industrie. Ben je bezig of bijna klaar met een hbo/wo-opleiding in een technische richting, dan is ons programma voor studenten misschien wel interessant voor jou.

Locaties: Zutphen, Venlo, Rotterdam, Purmerend, Gorredijk

Vacatures elektrotechniek, werktuigbouwkunde

Jij bent op zoek naar een baan in de techniek?

We zijn op zoek naar starters en professionals voor de functie van inside sales engineer elektrotechniek, Inside sales engineer werktuigbouwkunde en project engineer software. Het gaat om functies in engineering, service en sales voor onze vestigingen in Zutphen, Venlo, Purmerend, Gorredijk en voor ons hoofdkantoor in Rotterdam.

LET OP!
Internet Explorer ondersteunt geen online sollicitatieformulieren! Gebruik een andere browser wanneer dit problemen oplevert bij het invullen.

Onze vacatures voor de volgende functies:Jouw carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden als sales engineer of project engineer elektrotechniek en werktuigbouwkunde

Werken bij SEW is meer dan een baan, het is onze toekomst

Werknemers vertellen zelf waarom SEW voor hen een aantrekkelijke werkgever is. Flexibiliteit in werk en werktijden, aandacht voor gezondheid en jezelf kunnen blijven ontwikkelen zijn enkele redenen waarom zij voor SEW kiezen en tot aan hun pensioen blijven
Hoe is het om te werken bij SEW?

The video is loading...

Werknemers vertellen zelf waarom SEW voor hen een aantrekkelijke werkgever is. Flexibiliteit in werk en werktijden, aandacht voor gezondheid en jezelf kunnen blijven ontwikkelen zijn enkele redenen waarom zij voor SEW kiezen en tot aan hun pensioen blijven

Hoe is het om te werken bij SEW?

Je zoekt werk in de techniek en een van de vacatures spreken je aan. Maar hoe is het eigenlijk om bij SEW te werken?

SEW biedt jou – als werkende én lerende mens – de mogelijkheid om jezelf – en daarmee de hele aandrijf- en besturingsindustrie – verder te ontwikkelen. Je eigen carrière staat voorop, natuurlijk, maar SEW zet zich ook in voor de groei en de ontwikkeling van de techniek. Of je je ontwikkelt voor een toekomst bij SEW of ergens anders, dat ligt aan jou. Wij bieden je de start, jij bepaalt het verloop.

Bekijk onze promotiefilms van onze werknemers zelf of lees meer over SEW als werkgever.

Werk en persoonlijke ontwikkeling

Word specialist in je eigen vakgebied als sales engineer of project engineer elektrotechniek en werktuigbouwkunde

SEW-EURODRIVE is een toonaangevende producent van elektromotoren, tandwielkasten en frequentieregelaars. Van advies tot engineering en design, van installatie tot het geven van trainingen aan gebruikers: SEW-EURODRIVE biedt het allemaal. Wereldwijd werken er ruim 17.000 mensen bij SEW-Eurodrive, van wie ruim 150 medewerkers in Nederland. Vernieuwing en een persoonlijke benadering kenmerken ons familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat.

Wij beschikken in Rotterdam over eigen engineering, verkoop en assemblage (lean manufacturing) voor de Nederlandse markt. Dit zorgt voor een autonome vestiging met veel ruimte voor groei en nieuwe ideeën van medewerkers.

En die zijn hard nodig. Nieuwe technologieën en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Denk maar aan smart engineering, decentrale technieken, predictive maintenance, slimme fabrieken en machines of thema’s als energiebesparing, duurzaamheid en logistieke efficiency. Er zijn ontzettend veel uitdagingen voor iedereen die in de techniek werkt.

Om de ontwikkelingen goed bij te houden, geeft SEW haar medewerkers de kans om op alle vlakken van de techniek te blijven groeien.

Jezelf ontwikkelen buiten je vakgebied is uiteraard ook mogelijk. Of je nu je kennis wilt verbreden, een carrièreswitch wilt maken of je gewoon meer wilt verdiepen in een bepaald onderwerp, alles is mogelijk.SEW als werkgever

Werken bij SEW is balans in werk en privé

Werk en privé

SEW heeft een open en informele cultuur en is een modern bedrijf dat oog heeft voor de mens in het bedrijf. Naast persoonlijke ontwikkeling is er aandacht voor werk en privé.
Zo kunnen werknemers per jaar kiezen of ze vier of vijf dagen willen werken met behoud van een vijfdaags salaris en werkt iedereen met flexibele werktijden.

Lees meer over werk en privé

Werk en gezondheid

SEW heeft een eigen interne sportschool voor kracht en cardio en een uitgebreid programma van diverse sporten, zoals crossfit, krav maga en boksen. Daarnaast zijn er regelmatig voorlichtingssessies over aspecten van geestelijke en lichamelijke gezondheid. En gezond eten krijgt de nodige aandacht.

Lees meer over werk en gezondheidSEW-programma voor studenten

SEW-programma voor studenten

Scholarship

Wil je naast je studie al werkervaring opdoen, meedoen aan projecten en nog geld verdienen ook? Dan is een scholarship bij SEW-Eurodrive iets voor jou.

Het is maatwerk, maar ga uit van het volgende: een basisopleiding aandrijftechniek en motion control, deelname aan projecten, een bezoek aan ons hoofdkantoor en de fabrieken in Duitsland, een vergoeding van € 200 bruto per maand…

Wil je in aanmerking komen, check dan de volgende punten bij jezelf:

 • je volgt de opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of technische informatica;
 • je zit in het tweede jaar of verder van de opleiding;
 • je hebt ten minste 90% van je studiepunten binnen;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • je bent beschikbaar voor minimaal 10 uur per maand;
 • je hebt een flinke dosis motivatie.

Wij ontvangen graag je cv en je motivatie!Samenvatting vacature- en sollicitatie-informatie

We hebben vacatures voor starters en professionals voor de functies van sales engineer elektrotechniek, sales engineer werktuigbouwkunde, project engineer software en office sales manager. Deze functies voor functies in engineering, service en sales in onze vestigingen Zutphen, Venlo, Purmerend, Gorredijk en hoofdkantoor in Rotterdam.

Vacature-overzicht


Sollicitatieprocedure

Na je sollicitatie op een van onze vacatures krijg je snel bericht van ons. Wanneer je wordt geselecteerd, maken we een telefonische afspraak en bespreken we de vervolgstappen. Het kan zijn dat je binnen een paar dagen al een aanbod van ons krijgt en je kunt starten in je nieuwe baan. Lees meer over de kennismaking

SEW als werkgever

Je zoekt werk in de techniek en een van de vacatures spreken je aan. Maar hoe is het eigenlijk om bij SEW te werken?

Persoonlijke ontwikkeling tijdens je carrière.

Bij SEW-EURODRIVE krijg je in elke functie de gelegenheid om het uiterste uit jezelf te halen. Of je nu een ervaren ingenieur, monteur of verkoper bent of net begint, er valt altijd veel te leren in ons vakgebied. Als werknemer van SEW krijg je alle kansen om de beste te worden in je vakgebied of daarbuiten.

Werk en privé

Als je bij SEW komt werken, kun je elk jaar kiezen of je vier of vijf dagen wilt werken met behoud van een vijfdaags salaris. Daarnaast heb je flexibele werktijden. Lees meer over werk en privé

Werk en gezondheid

SEW heeft een eigen sportaccommodatie voor kracht en cardio en een uitgebreid begeleidingsprogramma voor diverse sporten, zoals crossfit, krav maga en boksen. We organiseren regelmatig voorlichtingssessies over aspecten van geestelijke en lichamelijke gezondheid. En gezond eten krijgt de nodige aandacht.
Lees meer over werk en gezondheid

SEW-programma voor studenten | scholarship

Wil je naast je studie al werkervaring opdoen, meedoen aan projecten en nog geld verdienen ook? Dan is een scholarship bij ons iets voor jou. Het is maatwerk, maar ga uit van het volgende: een basisopleiding aandrijftechniek en motion control, deelname aan projecten, een bezoek aan ons hoofdkantoor en de fabrieken in Duitsland, een vergoeding van € 200 bruto per maand… .

Wil je in aanmerking komen, check dan de volgende punten bij jezelf:

 • je volgt de opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of technische informatica;
 • je zit in het tweede jaar of verder van de opleiding;
 • je hebt ten minste 90% van je studiepunten binnen;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • je bent beschikbaar voor minimaal 10 uur per maand;
 • je hebt een flinke dosis motivatie.

Wij ontvangen graag je cv en je motivatie!

Vacancies
Werken bij SEW, hoe is dat?

Werken bij SEW

Je zoekt werk in de techniek en een van onze vacatures spreekt je aan. Maar hoe is het eigenlijk om bij SEW te werken?

Lees hier hoe

Wat gebeurt er als je solliciteert?

Je hebt gesolliciteerd, en dan... In Toelichting kennismaking lees je wat de volgende stappen zijn en wat je van ons kunt verwachten.

Toelichting kennismaking

Last visited