Toelichting kennismaking met SEW

Bedankt voor je belangstelling, fijn dat je hebt gereageerd. Wij houden van vlotte stappen, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Kennismaking

We maken graag kennis met je, binnen een week. Óf we laten je binnen een week weten waarom we dat toch niet doen. De kennismaking hoeft niet bij SEW te zijn, maar kan op elke plaats die jou het beste uitkomt. Laat het ons weten.

Wij komen met z’n tweeën, want de ervaring leert dat we dan een betere, evenwichtige indruk krijgen. Na afloop van het gesprek delen we onze eerste indrukken met je.

Dagdeel snuffelen

Als het klikt, plannen we graag – binnen twee weken als je agenda dat toelaat – een ochtend of middag om elkaar beter te leren kennen. Je kunt dan de sfeer en cultuur bij ons opsnuiven en met mensen praten. Wij kunnen dan ook een inschatting maken van je technische en commerciële kennis en vaardigheden die nodig zijn om bij ons te groeien. Wij bieden een werkplek voor jaren, dus je groeimogelijkheden zijn voor ons erg belangrijk.

Evaluatie

Dan zijn we natuurlijk benieuwd: wat zijn – na die ochtend of middag – je eerste indrukken? Is het je bevallen? Waarom wel of waarom niet? We bespreken dit aan het einde van het dagdeel snuffelen.

Aanbod

Hebben we beiden een prettig gevoel? Dan doen we je gelijk een aanbod! En horen we graag je eerste reactie. Het aanbod is een kort overzicht van de belangrijkste elementen van een officiële arbeidsovereenkomst. Samen met de informatie en ervaringen opgedaan tijdens het dagdeel snuffelen, kun je dan een overwogen beslissing nemen of SEW je nieuwe werkplek wordt.

Natuurlijk moet je hier nog even goed over nadenken. Graag horen we je besluit binnen een week. Tussendoor kun je natuurlijk altijd even bellen voor aanvullende informatie.

Komen we niet tot een verdere samenwerking, dan nemen we afscheid van elkaar. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens.

Ter voorbereiding

Op onze website staat veel informatie over ons bedrijf. Kijk eens onder Company of onder Industries. Of lees alvast wat medewerkers op waarde schatten bij SEW als werkgever. Dan krijg je al een aardig beeld.

Tot binnenkort,
SEW-EURODRIVE B.V.