SEW voor studenten

Scholarship | Afstuderen | Stage

2 november 2021

Speeddate voor scholarship 2021

Op dinsdag 2 november mei 2021 vanaf 18.00 uur organiseren we bij SEW-EURODRIVE weer een speeddate voor studenten met ons managementteam. Inzet: een plek voor een scholarship in ons bedrijf op de locatie Rotterdam.


Check de volgende punten bij jezelf:

► je volgt een opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, technische informatica of bedrijfseconomie;

► je hebt minimaal het eerste jaar van je opleiding succesvol afgerond;

► je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

► je bent beschikbaar voor minimaal 10 uur per maand;

► je hebt een flinke dosis motivatie.


Heb je interesse? Meld je dan aan!

Meld je aan voor de speeddate

SEW heet studenten welkom!

Op technisch en persoonlijk vlak

Waarom zijn studenten belangrijk voor ons?

SEW-EURODRIVE bestaat al bijna 90 jaar. In die tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste fabrikanten van mechanische aandrijftechnologie en besturingstechniek. Denk aan elektromotoren, tandwielkasten en frequentieregelaars. Hiermee houden we bruggen, achtbanen, bagageafhandelingssystemen en lopende banden in bakkerijfabrieken in beweging.

Een grote groep jonge ingenieurs werkt bij ons continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook bedrijfstechnische en logistieke processen willen we voortdurend verbeteren.

Jij hebt invloed op de toekomst en SEW staat open voor nieuwe en frisse ideeën. Wij bieden je de kans om tijdens je studie al werkervaring op te doen, te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en een bijdrage te leveren aan innovatie van de industrie.


Studie afgerond of bijna klaar?

Kijk dan eens naar onze vacatures of hoe SEW is als werkgever.

Blijf op de hoogte - meld je aan.

Geïnformeerd worden als we iets nieuws te vertellen hebben? Meld je dan aan en blijf op de hoogte over stageplekken, afstudeeropdrachten, scholarships, vacatures, gratis workshops of events?

Scholarship

Meewerken aan verbeteringen

Wil je naast je studie al werkervaring opdoen, meedoen aan projecten en nog geld verdienen ook? Dan is een scholarship bij SEW-Eurodrive iets voor jou.

Elk jaar bieden we studenten de mogelijkheid om tijdens hun studie praktische kennis en vaardigheden op te doen.

Het is maatwerk, maar je kunt uitgaan van het volgende:

Voorbeelden van projecten:

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Een keer per jaar wordt er een speeddate georganiseerd voor een scholarship. Het is altijd de moeite waard om er even naar te informeren.

Neem contact op

Afstuderen

Mooie referentie als afsluiting

Zit je in het laatste jaar van je opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, technische informatica of bedrijfseconomie?

Dan hebben we soms interessante onderwerpen om op af te studeren. Je krijgt een vaste begeleider-coach die je helpt om je afstudeerproject op tijd tot een goed einde te brengen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Soms lopen er geen passende projecten, maar het is altijd de moeite waard om er even naar te informeren.

Neem contact op

Stage

Op zoek naar een stageplaats of naar een plek voor een afstudeerstage?

Voor eerstejaarsstudenten werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, technische informatica en bedrijfseconomie hebben we regelmatig interessante stagemogelijkheden.

Soms is zelfs een kortdurende stageperiode in het buitenland, meestal Duitsland, een optie.

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Soms hebben we geen geschikte stageplekken, maar het is altijd de moeite waard om er even naar te informeren.

Neem contact op