SEW heet studenten welkom!

Op technisch en persoonlijk vlak

Voor STAGEAFSTUDEREN STUDIEBEURS

Studenten zijn belangrijk voor ons

SEW-EURODRIVE bestaat al bijna 90 jaar. In die tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste fabrikanten van mechanische aandrijftechnologie en besturingstechniek. Denk aan elektromotoren, tandwielkasten en frequentieregelaars. Hiermee houden we bruggen, achtbanen, bagageafhandelingssystemen en lopende banden in bakkerijfabrieken in beweging.

Een grote groep jonge ingenieurs werkt bij ons continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook bedrijfstechnische en logistieke processen willen we voortdurend verbeteren.

Jij hebt invloed op de toekomst en SEW staat open voor nieuwe en frisse ideeën. Wij bieden je de kans om tijdens je studie al werkervaring op te doen, te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en een bijdrage te leveren aan innovatie van de industrie.

Stage

Op zoek naar een stageplaats of naar een plek voor een afstudeerstage?

Voor eerstejaarsstudenten werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, technische informatica en bedrijfseconomie hebben we regelmatig interessante stagemogelijkheden.

Soms is zelfs een kortdurende stageperiode in het buitenland, meestal Duitsland, een optie.

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Soms hebben we geen geschikte stageplekken, maar het is altijd de moeite waard om er even naar te informeren.

Neem contact op

Afstuderen

Mooie referentie als afsluiting

Zit je in het laatste jaar van je opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, technische informatica of bedrijfseconomie?

Dan hebben we soms interessante onderwerpen om op af te studeren. Je krijgt een vaste begeleider-coach die je helpt om je afstudeerproject op tijd tot een goed einde te brengen.

> Bekijk hier onze afstudeeropdrachten

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Soms lopen er geen passende projecten, maar het is altijd de moeite waard om er even naar te informeren.

Neem contact op

Studiebeurs

Meewerken aan verbeteringen

Wil je naast je studie al werkervaring opdoen, meedoen aan projecten en nog geld verdienen ook? Dan is een scholarship bij SEW-Eurodrive iets voor jou.

Elk jaar bieden we studenten de mogelijkheid om tijdens hun studie praktische kennis en vaardigheden op te doen. Voorbeelden van projecten:

Het is maatwerk, maar je kunt uitgaan van het volgende:

je neemt deel aan (bedrijfs)technische of logistieke projecten met SEW-collega’s;

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Een keer per jaar wordt er een speeddate georganiseerd voor een scholarship. Het is altijd de moeite waard om er even naar te informeren.

codeofconduct   (PDF, 11.1 MB)

Neem contact op

Studie afgerond of bijna klaar?

Kijk dan eens naar onze vacatures of hoe SEW is als werkgever.

En blijf op de hoogte - meld je aan.

Geïnformeerd worden als we iets nieuws te vertellen hebben? Meld je dan aan en blijf op de hoogte over stageplekken, afstudeeropdrachten, scholarships, vacatures, gratis workshops of events?