Sales Engineer industrie

Buitendienst | regio Noord-Holland

Zoek jij een rol met veel vrijheid, mogelijkheid voor een vierdaagse werkweek en verantwoordelijk zijn voor het technisch adviseren van klanten? Dan zoeken wij jou voor de functie van Sales Engineer industie buitendienst voor de regio Noord-Holland.

Dit ga je doen!

In jouw rol als Sales Engineer industie weet jij SEW een stap verder te brengen. Als volwaardig gesprekspartner verbind jij onze techniek met klanten binnen de machinebouw, zware industrie en eindgebruikers.

Dit verbinden bedoelen wij letterlijk, het betreft namelijk onze productgroep drive products en heavy industry solutions. Dit zijn systemen op het gebied van aandrijftechniek (o.a. motorreductoren, frequentieregelaars en grote tandwielkasten). Daarnaast bieden wij vervangende producten aan voor producten van concurrenten.

Hoe doe je dit?

 • Het adviseren van klanten, jij bent de specialist en denkt met de klant vanaf het begin mee;
 • Doordat wij marktleider zijn betreft het enerzijds het beheren en activeren van een groep klanten;
 • Anderzijds zoek je naar leads of krijgt deze via de binnendienst of andere kanalen en volgt deze op;
 • Je werkt nauw samen met je collega’s op de vestiging Purmerend, waar klanten komen voor training en je ondersteuning krijgt, daarom werk je met enige regelmaat vanaf kantoor;
 • Doordat onze producten voor de meest diverse toepassingen en machines gebruikt worden is jouw werk geen dag hetzelfde!

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Motivatie!

Wat bieden wij jou als Sales Engineer industrie

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de wens van de klant centraal staat, zo staat jouw wens voor ons centraal. Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

 • Een goed salaris

  Standaard 13e maand en bij goed functioneren een mooie bonus
 • Balans in werk en privé

  28 vakantiedagen, 13 ADV dagen en de mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek o.b.v. een fulltime salaris
 • Leuke extra's

  Sportschool, actieve PV en hou je van motorrijden? Veel van de collega’s ook, er worden regelmatig toertochten gereden
 • Zekerheid

  Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Life time learning

  Jouw ontwikkeling is die van ons, daarom bieden wij jou “life time learning” aan – d.w.z. minimaal één opleiding/cursus per jaar

Waar kom je te werken?

SEW-Eurodrive is een marktleidende en toonaangevend productiebedrijf van motoren, tandwielkasten en frequentieregelaars. Van advies tot engineering en design, van installatie tot het geven van trainingen aan gebruikers: SEW-Eurodrive biedt het allemaal. Wereldwijd werken er ruim 17.000 mensen bij SEW-Eurodrive, waarvan ruim 140 medewerkers in Nederland. Vernieuwing en een persoonlijke benadering kenmerken dit familiebedrijf, dat bijna 90 jaar bestaat.

Wij beschikken in Nederland over een eigen engineering, verkoop en assemblage (Lean manufacturing) afdeling voor de Nederlandse markt. Dit zorgt voor een autonome vestiging met veel ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën van de medewerkers.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan gelijk!

Upload je motivatiebrief en cv door op de knop ‘solliciteer’ te klikken. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer
SEW image

Wil je meer weten over de funtie?

Neem dan contact op met Nick van der Mast (Groepsleider Heavy Industrial Solutions) op 010 446 3700 of stel je vraag per e-mail.

E-mail Nick
SEW image

Heb je vragen over onze solicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Fiona Verboom (Adviseur PZ) op 010 446 3652 of stel je vraag per e-mail.

E-mail Fiona