Projectleider

Binnen en buitendienst | Rotterdam

Heb jij interesse in een fulltime werkweek van vier dagen (vijf dagen kan ook) en zoek jij een rol met veel vrijheid en hou je van zelfstandig werken binnen een hecht team? Dan zoeken wij jou als Projectleider voor onze hoofdvestiging in Rotterdam.

Dit ga je doen!

SEW image

Door groei en technische ontwikkeling is er een nieuwe afdeling ontstaan die verantwoordelijk is voor de machine automation projecten. Wil jij de kans krijgen hieraan mee te werken en te bouwen binnen een gedegen organisatie? Je werkt zowel vanuit intern als bij de klant.

Jouw projecten hebben als rode draad automatisering en aandrijftechniek van processen (o.a. servosystemen, AGV’s, plc’s en motion control) Deze producten worden toegepast binnen de interne logistiek, luchtvaart, food, attractieparken, automotive en de machinebouw.

Hoe doe je dit?

 • Bezoeken van klanten om uitdagingen op het gebied van machine automation te inventariseren;
 • Maken en berekenen van adviezen voor machine automation projecten, zoals aandrijvingen, motion control, besturing en diverse aandrijftoepassingen;
 • Voor het realiseren van de projecten ben je de spin in het web. Je zorgt voor een goed verloop van het project, door een afstemming van verwachting van de klant en afstemming van interne mogelijkheden. Hierdoor heb je veel contacten, zowel intern (Rotterdam en het hoofdkantoor in Duitsland) als met de klant.
 • Je bouwt en onderhoudt een relatienetwerk van klanten zowel voor bestaande als in de werving van nieuwe projecten;

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting (werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek);
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Motivatie!

Wat bieden wij jou als Projectleider

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

 • Een goed salaris

  Met standaard 13e maand en bij goed functioneren een mooie bonus
 • Balans in werk en privé

  Eigen verantwoordelijkheid en vrijheid om jouw werktijden te bepalen; Mogelijkheid van een 4-daagse werkweek; 28 vakantiedagen; 13 ADV
 • Leuke extra's

  Sportschool, actieve PV en hou je van motorrijden? Veel van de collega’s ook, er worden regelmatig toertochten gereden
 • Zekerheid

  Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband indien we van beide kanten tevreden zijn
 • Life time learning

  Jouw ontwikkeling is die van ons, daarom bieden wij jou “life time learning” aan – d.w.z. minimaal één opleiding/cursus per jaar

Waar kom je te werken?

SEW-Eurodrive is een marktleidende en toonaangevend productiebedrijf van motoren, tandwielkasten en frequentieregelaars. Van advies tot engineering en design, van installatie tot het geven van trainingen aan gebruikers: SEW-Eurodrive biedt het allemaal. Wereldwijd werken er ruim 17.000 mensen bij SEW-Eurodrive, waarvan ruim 140 medewerkers in Nederland. Vernieuwing en een persoonlijke benadering kenmerken dit familiebedrijf, dat bijna 90 jaar bestaat.

Wij beschikken in Rotterdam over een eigen engineering, verkoop en assemblage (Lean manufacturing) afdeling voor de Nederlandse markt. Dit zorgt voor een autonome vestiging met veel ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën van de medewerkers.

Ben jij die Projectleider die we zoeken?

Upload je motivatiebrief en cv door op de knop ‘solliciteer’ te klikken. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer!
SEW image

Wil je meer weten over de funtie?

Neem dan contact op met Niels Maat, (manager Drive Solutions) op 06-53785825 of stel je vraag per e-mail.

E-mail Niels
SEW image

Heb je vragen over onze solicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Fiona Verboom (Adviseur PZ) op 010 446 3652 of stel je vraag per e-mail.

E-mail Fiona