Projectleider

Binnen- en buitendienst | Rotterdam

Heb je interesse in een fulltime werkweek van vier dagen (vijf dagen kan ook), zoek je een rol met veel vrijheid en werk je graag zelfstandig in een hecht team? Dan zoeken wij jou als projectleider voor onze hoofdvestiging in Rotterdam.

Dit ga je doen!

SEW image

Door groei en technische ontwikkelingen ontstond de behoefte aan een nieuwe afdeling die verantwoordelijk wordt voor de 'machine automation'-projecten. Wil jij de kans krijgen om hieraan mee te werken, zowel binnen de organisatie als bij de klant?

De projecten hebben als rode draad: aandrijftechniek en automatisering van processen (o.a. met behulp van servosystemen, AGV’s, plc’s en motion control). Deze producten worden toegepast in de interne logistiek, luchtvaart, voedingsmiddelenindustrie, attractieparken, de automotive-industrie en de machinebouw.

Hoe doe je dit?

 • Je bezoekt klanten om uitdagingen op het gebied van machine automation te inventariseren.
 • Je geeft adviezen voor machine automation-projecten en maakt berekeningen ten aanzien van aandrijvingen, motion control, besturingen en diverse aandrijftoepassingen.
 • Je bent de spin in het web voor de uitvoering van de projecten. Je zorgt voor een goed verloop van projecten door de verwachting van de klant goed af te stemmen met de interne mogelijkheden. Je hebt daardoor veel contacten, zowel intern (Rotterdam en het hoofdkantoor in Duitsland) als met de klant.
 • Je bouwt en onderhoudt een relatienetwerk van klanten en zorgt voor de lopende projecten én voor de werving van nieuwe projecten.

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde hbo/wo-opleiding in een technische richting (werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek)
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Motivatie

Wat bieden wij jou?

Wij willen graag een plek creëren waar je graag wilt zijn. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Wij hebben in ieder geval het volgende voor je geregeld:

 • Een goed salaris

  Met standaard een 13e maand en bij goed functioneren een mooie bonus.
 • Balans in werk en privé

  De vrijheid om je eigen werktijden te bepalen, de mogelijkheid van een vierdaagse werkweek, 28 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Leuke extra's

  Sportfaciliteiten en een actieve PV die van alles organiseert, zoals motortoertochten en theaterbezoeken.
 • Zekerheid

  Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband als we beiden tevreden zijn.
 • Lifetime learning

  Jouw ontwikkeling is die van ons, daarom bieden wij je 'lifetime learning': minimaal één opleiding of cursus per jaar.

Waar kom je te werken?

SEW-EURODRIVE is een toonaangevende producent van motoren, tandwielkasten en frequentieregelaars. Van advies tot engineering en design, van installatie tot het geven van trainingen aan gebruikers: SEW-Eurodrive biedt het allemaal. Wereldwijd werken er meer dan 17.000 mensen van wie ruim 145 medewerkers in Nederland. Vernieuwing en een persoonlijke benadering kenmerken dit familiebedrijf, dat bijna 90 jaar bestaat.

Wij beschikken in Rotterdam over een eigen engineering, verkoop en assemblage (lean manufacturing) voor de Nederlandse markt. Dit zorgt voor een autonome vestiging met veel ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën van de medewerkers.

Ben jij de projectleider die we zoeken?

Upload je motivatiebrief en cv door op Solliciteer te klikken. Wij nemen na ontvangst snel contact met je op.

Solliciteer
SEW image

Wil je meer weten over de functie?

Neem dan contact op met Niels Maat - Drive Solutions manager - op 06 53 78 58 25 of stel je vraag per e-mail.

E-mail Niels
SEW image

Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Fiona Verboom (adviseur personeelszaken) op 010 44 63 652 of stel je vraag per e-mail.

E-mail Fiona